субота, август 24, 2013

среда, август 07, 2013

Текла вода на валове


Фудбалери ФК Радник из Сурдулице који се такмичи у Српској лиги  Исток,учествовали су у просидби  цимбаљевић  здравка (мрзи га и мајка) од стране поборника педерских права илије.Одлучили су се на тај потез након илијиног текста о хомофобичном копну и хомосексуалном мору.Младенци нек' је са срећом!






Тренер Драган Николић је изјавио : здравково да   није долазило у питање,нико није сумњао да ће га одбити након онаквог текста у независном геј листу Вјести  ,у којем је илија додирнуо и расплакао срца многих хомосексуалаца.Будућим младенцима желим све најтоплије.
Пет минута после меча изјаву за блог дао је и здравко: ,,уууу јееееееах ин јор фејс лука''. ,отрчавши гологуз круг око терена прослављајући раскид са његовом дотадашњом полов(и)ном луком који прави најбоље колаче и прелазак у илијине редове.
Свадба ће се одржати на легендарној јахти Дејана Савићевића  који им је исту уступио у знак извињења због увреда изречених недавно на шеталишу у Будви.Како се незванично сазнаје кум ће бити жељко ивановић који је умјесто прстења младом и младом припремио  даривати по козје око.
Младенци ће извести свој први плес уз нумеру и стихове  пушиш рил гуд