петак, јануар 13, 2012

НАРОД ИЛИ БРАВУЉАНИ!?





Свако је видио јуче оно дизање аута из улице Краља Николе испред зграде Пиштољ, зар то може да се деси у некој нормалној држави, народу који има достојанство, наравно да не може!
Немој те да будемо БРАВУЉАНИ и да ЋУТИМО на свако понижење, без икакаве најаве и опомене ангажована су три паук возила , онолико колико их и има у цијелом граду и почели су људима да односе аута која су им стајала на паркиралиштима која њима припадају, значи испред њихове зграде, њихове терасе ДРЖАВА ИМ на очи отима аута, под изговором НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНА!
У тим државним буџетима прифалило им пара па оће сад од ових 20 возила(људи) да накалапе рачунај за свако 85е значи 20x85 = 1700евра толико ће они да зараде и отму НАРОДУ, и то није спорно да они раде свој посао на онај начин који треба да се ради и да закон према свима буде исти и да се примјењује према свакоме исто, без оне разлике којем припадају грађани првог, другог , трећег реда, једноставно сви смо ИСТИ!
Господо, из комуналне полиције, "паукчари" када пролазите иза Гранда, не смијете ниједно ауто да подигнете, зашто? Зато што имате страх и бојите се! Не смијемо ни да помислимо што би се десило да сте 20 аута подигли иза кафића Гранда а реално има их толико који су спремни за дизање и који су непрописано паркирани ту би избио "рат", колико би само вас "паукчара" остало без посла, колико оћеш! Тамо не да не можеш аутом да прођеш , од њихових букачких паркирања , и не само то него вас и мршикћу и говоре вам да сте џукеле, изгледа и да јесте кад све то трпите и и онда се иживљавате на НЕДУЖНЕ! Тамо нема мјеста ни пјешке да се прође(провуче) а тек аутом а то је УЛИЦА кроз коју морају аута да пролазе и да саобраћају! Ето вам и ту 20 аута по 85е то вам је опет 1700е, ај да видимо јели закон исти за свакога, бојимо се да није!!



Нисмо ни БРАВЉУНИ, знамо над ким спроводите ваше наовдно "ЗАКОНЕ И ПРОПИСЕ" над онима који вам ћуте,трпе и прелазе преко свега!
Оћете ли и даље да ћутимо и да будемо БРАВЉУНИ или смо се коначно дозвали памети и спремни смо на изазов а то је БОРБА НА УЛИЦИ, јер ми немамо ништа да изгубимо а ОНИ имају и изгубиће много! Ако нису могли да воде државу за 20година нормално онда треба никако да је воде!!
Борба, улица, слобода, право, достојанство,пркос, бунт,инат немој да нам то буду само ријечи већ и дјела која ће да нам постану НАЧИН ЖИВОТА, тако да, на нама је избор или смо НАРОД или БРАВУЉАНИ!



Нема коментара:

Постави коментар